Четирима педофили, извършвали онлайн сексуална експлоатация и кибертормоз на деца от

...
Четирима педофили, извършвали онлайн сексуална експлоатация и кибертормоз на деца от
Коментари Харесай

Моряк-педофил снимал деца в Морската градина във Варна, ГДБОП залови още трима

Четирима педофили, извършвали онлайн полова употреба и кибертормоз на деца от страната, залови ГДБОП. 

Бандитите се свързвали с набелязаните жертви първо през фейсбук, след това - откакто завоюват доверието на децата, връзката продължавала посредством чат приложения. След като сполучливо склонявали децата да споделят собственоръчно основаните от тях фотоси и видеа, започвал развой на изнудване за основаване на други сходни материали и даже оказване на напън за срещи онлайн.

Задържаните са български жители от Бургас, София, Варна – един от тях работел на бензиностанция, различен бил чиновник на мобилен оператор, трети - моряк, а четвъртият е незает.

В хода на процесуалните дейности в едно от конфискуваните устройства на моряка, чиновниците на ГДБОП открили няколко папки с голям брой фотоси на дребни деца, играещи си в морската градина в Бургас, следва определяне самоличността на сниманите деца.

За арестувания столичанин сигналът до антимафиотите бил получен от сътрудниците им от организацията за вътрешна сигурност на Съединени американски щати – Homeland Security Investigations. Касаело се за засечена преписка в чат приложението „ KIK “ по време на интернационално следствие с присъединяване и на управляващите от Нова Зеландия.

От ГДБОП молят за повишен наставнически надзор по време на лятната почивка. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР